Alla inlägg den 29 april 2008

Av Peter - 29 april 2008 22:15

Över 40 grader varmt hade vi ute på golvet i fabriken idag, och då har vi inte ens sjungit in våren än... Värre blir det, före semestern förra året nådde vi upp till 60 grader, och är det som idag då man var tvungen att vara ute nästan hela tiden, då är det näst intill olidligt.


Nu har man nyss kommit hem, och hade tänkt sig att se slutet på matchen mellan United - Barcelona, men det går inte för jag hittar inte fjärren till tv:n i sovrummet, och det är bara där vi har den kanalen som matchen går på... Så man får väl hålla till godo med text-tv...

Av Peter - 29 april 2008 09:34

Jag började motionera idag igen, jag tog en promenad runt Hammardammen, en idyllisk motionsslinga på orten, den enda värd namnet faktiskt. Men nu hade dom börjat göra dom där sjönära tomterna, och dom tomterna kommer att gå rakt över vägen där många människor promenerar och joggar. Knösarna ska flytta in i sina nybyggda villor så småningom. Sjönära tomter vid en sjö som håller på att växa igen, men det skulle komunen fixa till också... Förhoppningsvis tänker dom på oss motionärer också och drar om sträckningen på slingan så vi kan fortsätta gå runt sjön.

Ovido - Quiz & Flashcards