Alla inlägg den 17 april 2008

Av Peter - 17 april 2008 22:08

Jag har precis skådat en bedrövlig insats av svenska mästarna IFK Göteborg, och det i derbyt mot GAIS... 0-0 är ändå en poäng på "bortaplan", men det där laget måste man vinna mot. Den här kvällen får IFK finna sig att vara nöjda med poängen för det kunde ha gått mycket värre. Men jag är inte nöjd. Jag kräver vinster mot skitlagen i serien, men man kan inte få allt. Är man en äkta gaisarepaisare ikväll är man säkert nöjd med att ha stulit två poäng från storebror, men det har dom all rätt att vara, dom har inte så mycket annat att glädja sig åt... Hade IFK haft dom chanser som GAIS skapade så hade man gjort sex-sju mål, det kan jag lova, men nu har inte GAIS dom kvaliteerna så dom sköt mest utanför eller över, eller också blev bollarna till plockgodis för IFK:s briljanta målvakt, Christensen.


På måndag är det dags för en riktig drabbning igen, då kräver jag att IFK höjer sig ett par, tre snäpp, det är nämligen bara seger som räknas mot AIK... Men är man lika usla som mot GAIS så får man bara en poäng där med...

Av Peter - 17 april 2008 19:12

Passar på att skriva lite om ingenting nu när jag sitter i en reglerarhytt och glor. Ingenting kommer jag på att skriva heller... Jag återkommer.

Ovido - Quiz & Flashcards