Alla inlägg under maj 2008

Av Peter - 3 maj 2008 14:38

United leder med 3-1 i halvtid mot West Ham, inte orättvist på nåt vis, dom har helt enkelt varit lysande i första halvlek. Jag hade lite onda aningar innan matchen, United har haft otroligt svårt för motståndarna tidigare, men det såg ut att ha släppt... Jag fick ännu mer onda aningar när jag såg vilken som skulle döma matchen, Mike Riley, en idiot. Men han har skött sig, han gav visserligen Nani rött kort i slutet av första men det var han värd, man skallar inte motståndare, man försöker inte ens göra det, då har man inget på Old Trafford att göra.


En man mindre i andra halvlek ska inte spela någon större roll, jag hoppas dom fortsätter att spela fotboll på ett bra sätt, gör några till mål och sätter en oerhörd press på Chelsea..

Av Peter - 3 maj 2008 12:57

Sjön, dammen eller vad det nu är låg spegelblank när jag tog min morgonpromenad idag. Det är skönt att gå där på strandkanten runt vattnet och höra fåglarna kvittra och gruset knastra under fötterna. Fast nu var det mest fiskmåsar som skrek, och det är ju inte det vackraste man kan lyssna på direkt. Men det var skönt att gå i alla fall, även fast det tog emot när jag skulle ut, men jag tog mig i kragen och släpade iväg mig, och nu känner jag mig nöjd.  

Av Peter - 2 maj 2008 18:29

Jag kan också krypa men det var Oskar som sa det på eftermiddagen. Jag hade två stora kartonger med grejer i som stod på golvet och skulle upp på garderoberna, men min spikmatta låg där uppe, så jag var tvungen att ta ner den först, och lägga upp den igen på kartongerna. Spikmattan hamnade på sängen, där den fick ligga i två sekunder innan Oskar hade ner den på golvet.


-Trampa inte på den där nu, det gör ont.


Sen vänder jag mig om och lyfter upp den första kartongen, och så hör jag bakom mig; Aaaah, Oooh, Åhhhh. När jag vänder mig står Oskar på ett ben och tårarna börjar rinna på honom så jag får lyfta upp honom och kika lite under foten, och där var det sju djupa prickar, men det hade inte gått hål.


-Ska jag blåsa? frågar jag..

-JAAAaaaaaa!


Och så gör jag det, och efter ett tag säger Oskar; Nu är jag glad igen och så slutar han gråta tvärt. Han reser sig upp och går på sängen, sen lägger han sig och säger att det inte gick bra, han kunde inte gå...


-Ligg ett tag till så ska du se att det går bra sen. Jag lyfte upp den andra lådan och hör att junior bökar lite i bakgrunden sen säger han; Det gick bra, jag kan krypa....

Av Peter - 2 maj 2008 01:46

Det är bara fyra timmar kvar till ledigheten. Med lite flyt inte ens det. Bara förresten, det känns inte som "bara", hela natten har segat sig fram och kommer väl att fortsätta göra så. Jag längtar efter en säng...

Ovido - Quiz & Flashcards