Alla inlägg den 4 maj 2008

Av Peter - 4 maj 2008 15:45

Sa Oskar.

-Vart, frågade jag

-I örat...


Han har ont i öronen igen, i morse det vänstra men nu verkar det som om han har ont i högra också... Jag tror han fått ondare nu på eftermiddagen, och på rådgivning fick vi rådet att avvakta till imorgon för att se om det blir bättre, dom vill ju helst inte ge barn penicillin, och det är väldigt väldigt svårt att få i honom det också... Förra gången han klagade på värk i öronen så gick det över av sig själv ändå så... Vi får väl stoppa i honom alvedon och nässpray så kanske han klarar sig. Trött är han också, så det skulle ju vara bra om han somnade nu och sov ett tag, annars blir han lite för pigg ikväll, han kanske somnar snart, när han ligger i soffan och kikar på Ronja Rövardotter.. 

Av Peter - 4 maj 2008 10:47

Oskar upptäckte att mamman har "stora tuttar", och tyckte det var konstigt att inte han hade det.
 
-Killar har inga stora tuttar, förklarade mamman vänligt.
-Men pappa har det, svarade Oskar...
 
Tack för det...

Av Peter - 4 maj 2008 09:43

Igår kväll satt jag ock kikade på filmen No Country for Old Men. Jag har svårt för att bestämma mig för om det var en skitfilm, eller helt enkelt en strålande bra film... Konstig var den. Den var långsam, inget riktigt tempo, den var brutal och ibland lite rolig med ett snöpligt slut. Sambon gav upp efter en timme, men jag kan inte göra det, jag måste se hur det slutar, eller i det här fallet, hur den inte slutar. Filmen tog ju hem en hel drös med oscars, och det brukar ju kunna vara ett tecken på att filmen är dålig, det är ju mest underliga filmer som vinner många oscars, har jag för mig. Den här filmen var underlig, men jag tror jag tänker kalla den bra i alla fall. Jag gör nog det...


Jag har hunnit med en promenad idag också, det var skönt förutom att benhinnorna börjar smärta, dom brukar göra det när jag sätter igång så här, men den här gången trodde jag att jag skulle klara mig, för jag har inte känt nåt tidigare. Fem pass har jag kört den här veckan. Jag är jävligt duktig.

Ovido - Quiz & Flashcards