Alla inlägg under maj 2008

Av Peter - 12 maj 2008 16:36

Oskar och jag åkte iväg till S-viken och gick på badhuset där, vårat är ju stängt redan, komunen spar pengar... Vi badade i en och en halv timme innan vi gav upp, och bytte om och åkte till den där hamburgerrestaurangen och käkade lunch med Oskars farmor. Sen åkte vi hem igen. Oskars mamma kom hem, och dom åkte till IKEA med Oskars mormor, jag tog en promenad runt dammen/sjön igen, det gäller att ligga i nu för vågen går åt rätt håll, och jag tänker inte ge upp förrän jag nått min målvikt och jag persat i Kortvasan :)


Nu tänker jag passa på att sova några timmar, innan fotbollen börjar. Tyvärr hinner man inte se färdigt matchen för jag ska ut och jobba natt... Men jag tror jag tittar färdigt ändå, jag kommer några minuter sent men vad fan, det är ju Blåvitt som spelar och det får dom ha överseende med...

Av Peter - 11 maj 2008 22:01

Så blev United mästare igen. Chelsea mäktade inte ens med att vinna mot Bolton, och det känns skönt, skönt att inte tvåan hamnade på samma poäng, nu är "vi" mästare på riktigt. Det hade "vi" ju varit ändå, men det är roligare om laget som hamnar efter också har mindre poäng, så slipper folk tjata om att man borde spela en avgörande match, eller räkna inbördes möten.


Jag fick inte se matchen idag på grund av att jag har ett arbete att sköta, men jag följde varenda minut på mobilen, och nu är jag hemma från fabriken och firar guldet med en skotsk rökig whisky, jag tror sir Alex uppskattar det. Nu väntar bara Champions Leaguefinalen, mot ligatvåorna Chelsea, det ska bli intressant och jag tror på en titel till innan säsongen är över. 

Av Peter - 11 maj 2008 13:23

29 grader varmt idag. Härligt, riktigt tokvarmt, precis som det ska vara, men nu ska man ner och jobba, och har dom kört bra där nere är det mer än tokvarmt där, det är mindre roligt, igår hade vi strax över 40 grader där, och det kommer att bli värre, det är inte långa stunder man vill vara ute ur verkstan då...


Det blev en promenad idag också, tidigt i morse, sen målade vi klart och nu klipper sambon gräsmattan, gräset var lite väl långt... Men som sagt, nu ska jag jobba och missa upplösningen av engelska ligan, men jag har ju redan facit, så egentligen gör det inget, det kan ju gå på tok, det vet man ju aldrig, så det kanske är bäst för hjärtat att man slipper sitta och kika på Uniteds bortamatch mot Wigan. Jag firar i alla fall guldet ikväll när jag kommer hem. Med en stor whisky. 

Av Peter - 10 maj 2008 09:32

Vilken vår vi har! Det var över 20 grader varmt när jag tog min power walk klockan 08:17, och farsan ska sätta igång poolen, överraskande tidigt för att vara han. Jag tänkte förresten på det igår när vi hade årets varmaste dag; undrar när fan farsan tänker sätta igång poolen, jag vägrar vänta till semestern i år, gör han inte det snart åker jag ner och gör det själv... Men nu när jag pratade med honom efter min promenad så släppte han årets bomb, han börjar med igångsättande av poolen idag.


Jag hade min nya pulsklocka på mig idag också, den funkade bara fint, speciellt gps:en. Runt Hammardammen var det 2850 meter, men jag gick ju hemifrån och fick ihop 4,15 kilometer på lite drygt 40 minuter och hade en snittpuls på 124, och jag brände 234 kalorier... Eftersom jag inte har en riktig dator för tillfället kan jag inte ta fram alla data än, jag vill ju veta maxpuls och banprofil och grejer för sjutton! Nu ska jag måla.

Av Peter - 9 maj 2008 23:02

Jag har praktiserat som målare idag. Jag har målat om halva vardagsrummet, och resten får jag ta imorgon. Jag hann inte med nåt mer för jag har ju ett riktigt jobb att sköta också... Jag har varit igång hela dagen känns det som. När jag vaknade åkte jag ner till gymet, när jag kom hem började måla, när jag var klar med det så skulle jag jobba och nu är jag hemma och sitter här och trycker på tangentbordet. Jag är rädd för att morgondagen kommer att se likadan ut, förutom att vi jobbar bara sex timmar då. Sex timmars arbetsdag skulle det vara jämt, men jag kan säga direkt att jag hellre hade jobbat åtta timmar imorgon också, om jag slapp att göra den där tiotimmarsnatten, det är ju för att vi jobbar bara sex timmar på lördagseftermiddagarna som vi måste jobba tio på lördagnätterna. Jävla phitt.

Av Peter - 8 maj 2008 09:44

Igår kväll klockan 19:40, ett sms från brorsan;

Fy fan. Här betalar man över hundra spänn, bara för att se ett jävla skitlag.


En timme och nio minuter senare, ett sms från brorsan;

En bragd. Härligt att se! Värt varenda öre...


Angående humörsvängningar och det svänger i fotboll.


Av Peter - 7 maj 2008 21:04

Har suttit här i soffan tillsammans med en kompis och sett en match mellan IFK Göteborg - Kalmar. En match som höll på att bli ett fiasko utan dess like. Åtminstone såg det ut så efter första halvlek då IFK låg under med 0-2 och spelade otroligt dåligt. I andra halvlek förbyttes den dämpade stämningen mot sprudlande glädje. Göteborg reducerade, Göteborg kvitterade och Göteborg avgjorde under första kvarten i andra halvlek. Det var fantastiskt och det var bud på fler mål, men dom kom inte, men 3-2 räckte till en härlig seger. Kul som fasiken! Nu har man fått en sån adrenalinkick att man inte kan somna på några timmar, och det får man väl sota för imorgon när man ska upp klockan strax före fem...


Min nya träningskompis kom på posten idag. Pulsklockan med gps, nu blir jag vass... 

Av Peter - 6 maj 2008 17:08

Oskar och jag har bakat pizza. Världens godaste faktiskt. Oskar var jätteduktig på att baka pizza, han gjorde en egen också, bestående av enbart riven ost, men den kom aldrig in i ugnen. Fast han åt inte särskilt mycket, men han tyckte det var gott i alla fall. Jag med, och mamman också. Snart ska han sova, han verkar väldigt trött och upp tidigt imorgon ska han också. Jag med, så jag borde ju också sova tidigt idag...

Ovido - Quiz & Flashcards