Alla inlägg den 2 mars 2008

Av Peter - 2 mars 2008 18:52

Första semifinalen för SAIK mot Hammarby var inga som helst problem. Dom åkte ut på den, av vädret, bedrövliga isen och gjorde vad dom skulle, varken mer eller mindre. Jag har svårt att se att SAIK ska missa SM-Finalen, så jag beställde biljetter idag, och sillfrukosten är bokad i Uppsala hos Kuggis. Jag ser verkligen fram emot den 15:e mars.

Av Peter - 2 mars 2008 13:30

Dom båda sjuklingarna här hemma fortsätter att vara sjuka. Den större sa att hon var piggare igår, men idag är det värre, så jag får vabba idag med... Oskar ser för eländig ut. Hängiga ögon och allmänt slö, men han försöker att hänga med i alla fall, fast det mest blir till att ligga i soffan och titta på film. Han har börjat klaga på att han har ont i öronen igen, så vi får väl ta en sväng förbi farbror doktorn imorgon då.


Vi har kikat på Vasaloppet också, en tradition man inte missar i första taget. Jag blir lika sugen att åka varje gång jag tittar, så nästa år åker jag nog i alla fall halva vasan. Kortvasan har jag åkt, och jag har till och med varit anmäld till riktiga vasan, men efter Kortvasan veckan före så fick jag på ett brutalt sätt veta i vilket dåligt skick jag egentligen var, så av Vasaloppet blev det inget den gången. Frågan är om det någonsin blir den långa varianten. Jag ska göra ett försök i alla fall. Jag ska sätta igång och träna. Men inte idag, imorgon...

Ovido - Quiz & Flashcards