Alla inlägg den 25 januari 2008

Av Peter - 25 januari 2008 09:32

Ojdå... Kaisa Varis doping hamnade i skuggan av Tommy Sjödins petning ur Brynäs igår... Ja, det var faktiskt lite smärtsamt att se Sjödda sitta på läktaren och tugga tuggummi igår, men jag har ju själv sagt att han skulle lagt av efter förra säsongen för att slippa uppleva just det här. "Aldrig petat tidigare i elitserien" kan man läsa i feta rubriker på löpsedlar, men det har han faktiskt varit, första säsongen i Brynäs var han petat hela sju matcher men efter det har det aldrig hänt, förrän igår.


704 matcher har han spelat i BIF-tröjan, och om det blir några fler återstår att se... Östblom gjorde helt rätt när han petade Sjödda, han har helt enkelt varit, om inte usel, så i alla fall nära. Han hänger inte med längre och det är rätt att låta dom yngre backarna spela istället, trots att dom saknar Sjöddas rutin, men dom lär ju aldrig få någon rutin heller om man ska ha Sjödin i laget på gamla meriter.


Tommy flaggade för en säsong till i morgontidningen idag, men jag tycker absolut att han ska låta bli, det blir bara löjligt om han ska fortsätta... Låt dom yngre ta över nu, det finns säkert andra uppgifter för dig. Så Sjödda, ta ditt förnuft till fånga, sluta efter säsongen och se tillbaka på en framgångsrik karriär som hockeyspelare, njut av minnena, du har varit en gudabenådad back i Brynäs, helt klart en av dom största, men tänk inte ens tanken att spela en säsong till på den här nivån, det finns säkert korplag som du kan spela i om du måste. Lycka till i framtiden!

Ovido - Quiz & Flashcards