Alla inlägg den 12 januari 2008

Av Peter - 12 januari 2008 20:22

Manchester United, dom nya serieledarna bjöd på en uppvisning utöver det vanliga i andra halvlek. Världens bästa fotbollsspelare Christiano Ronaldo gjorde tre riktigt snygga mål. Matchen slutade 6-0 till United, alla målen i andra halvlek, man fullständigt utklassade Newcastle och det var en fröjd att se.



Av Peter - 12 januari 2008 15:01

Vilken jävla dag man upplevt hittills.... Det började redan tidigt i morse när jag skulle åka till jobbet. Bilen stog inte i garaget, det stog på den glashala uppfarten som lutar nedåt och rutorna var igenisade. Jag började skrapa och halkade till, men höll mig på benen. På gott och ont... Smärtan i ryggen var enorm så där direkt, men jag åkte ner till jobbet Ryggen smärtade och det var överhuvudtaget svårt att ta sig framåt. Som tur var visade sig vara "kanonkörning", stora ordrar så det skulle nog gå bra.


Men allt är inte som det ser ut att vara. Det började jävlas nåt alldeles in åt helvetet mycket och så höll det på hela skiftet. Som tur var fick jag hjälp av dom andra med dom tyngsta grejerna, annars hade det aldrig gått. Efter åtta timmar fick man åka hem i alla fall gräsänkling som man är så hade jag planer på att lägga mig direkt i soffan och börja kika på idrott till sent ikväll.


Södertälje - Brynäs stog först på listen så jag ställde in kanalen men möttes bara av en blå skärm som meddelade att signalen var för svag... Jag hatar digital-tv... Bara för att det snöar blöta tunga snöbollar ute så kan parabolhelvete inte ta emot dom digitala signalerna... Det har slutat snöat i alla fall, och bilden har kommit på den kanalen jag ska se, men det är inte bra, det hackar och försvinner hela tiden, men det syns ungefär vad dom gör i alla fall.


Efter hockeyn blir det fotboll för hela slanten. Man United - Newcastle först och senare blir det Barcelona mot nåt skitlag i spanska ligan. Nä det var faktiskt inget annat att se på tv idag, så det får bli så här, om vädret tillåter... Eller också blir det att jag kikar på den där filmen som fått så bra kritik. Försoningen tror jag den  heter...

Ovido - Quiz & Flashcards