Alla inlägg den 10 januari 2008

Av Peter - 10 januari 2008 19:37

Eller rättare sagt två kvällar i rad har jag somnat när jag nattat Oskar. Ärligt talat har jag ingen aning om vem som somnat först dom här kvällarna, förmodligen jag eftersom jag inte vet... Jag brukar skratta åt hans mamma när hon somnar när hon nattar sonen, men hon vaknar inte liksom lika fort som jag, hon kan sova flera timmar innan hon upptäcker att hon sover och att det är mitt i natten.


Härom kvällen när jag satt och kikade på hockey på tv så nattade hon Oskar och i mitten av andra perioden hörde jag sovrumsdörren öppnas efter att det varit tyst där inifrån ett tag. Jag trodde att mamman hade vaknat och tänkte göra mig sällskap, så jag riktade min blick en bit upp på dörren, men där kom det inte ut någon, istället fick jag se ett litet huvud som kikade ut strax under handaget. -Jag vill ha makaroner, sa det lilla huvudet och hans pappa kunde inte hålla sig för skratt. Klart grabben fick makaroner när han ville det, sen tittade han och jag klart på matchen.

Av Peter - 10 januari 2008 15:20

Oskar äter glass och korv på IKEA i Valbo. Han, hans mormor och mamma springer nu runt i varuhuset. Det kan ta hur lång tid som helst, så jag gick och satte mig i bilen. Jag längtar hem...

Ovido - Quiz & Flashcards