Alla inlägg den 13 september 2008

Av Peter - 13 september 2008 20:20

Nästan i alla fall. Det har varit en liten småirriterande dag. Först var man på jobbet i åtta timmar, från 06 - 14. 12:30 började en fotbollsmatch i Stockholm som jag hemskt gärna hade velat se, men jag tänkte att det får duga med radion, jag måste ju stanna på arbetet. Tror ni dom sände matchen på radio? Nej, det var inte ens sportradio så där tidigt. Gissa om jag var lite irriterad... Jag fick nöja mig med sportbladets zoomgrej istället, på datorn. Jag hann dock hem och fick se dom sista 17 minutrarna på tv. 0 - 0 slutade den matchen, det får ses som en framgång för aik, eller som ett rejält bakslag för mitt Blåvitt. Samtidigt på en annan kanal pågick det en annan match som jag hemskt gärna ville se. Liverpool - Man United, jag såg att mina spelare ledde med ett - noll, det höll inte, dom fick stryk. Det om något irriterade mig väldigt mycket...


Sen har vi hämtad sand till Oskars sandlåda, handlat, kollat på Wanted, ätit tacos. Nu är trött och ska snart sova. En förmiddag kvar för den här gången. Det ska väl gå det med.

Av Peter - 13 september 2008 11:41

Det strular som fan här på fabriken. Jag hade tänkt mig att kunna gå ner och duscha tidigt, sen kasta mig i bilen och köra hem och kika på fotbollen, men fortsätter det så här så blir jag nog kvar tills avbytet kommer.. Skandal. Aldrig får man vara nöjd.

Ovido - Quiz & Flashcards